Verloop van een consult


Meestal verloopt de borstvoeding zonder problemen, maar soms ontstaat er een situatie waarbij deskundige begeleiding nodig is. Middels een telefonisch consult kunnen veel vragen of problemen  opgelost worden.


Mocht een telefonisch consult niet voldoende zijn, dan is het altijd mogelijk een afspraak te maken voor een persoonlijk consult bij u thuis. Een eerste consult duurt ongeveer anderhalf uur. In die tijd wordt de situatie doorgenomen, advies gegeven en eventueel een plan opgemaakt wat afgestemd is op uw wensen en behoeften. Meestal wordt dit gevolgd door telefonische begeleiding, maar indien nodig kan een afspraak gemaakt worden voor een volgend consult aan huis.Vergoeding


Op dit moment zijn er steeds meer zorgverzekeraars die een lactatiekundig consult vergoeden. Soms is er een verwijzing nodig van uw verloskundige, huisarts of JGZ. Uw zorgverzekeraar kan u hierover meer informatie geven.
Bent u verzekerd bij FBTO dan kunt u zich aanmelden voor het Borstvoedings Begeleidings Pakket. U kunt hierover meer informatie lezen of aanmelden op www.makibo.nlBorstkolven en borstvoedingsmiddelen


Hart voor borstvoeding verhuurt en verkoopt diverse borstkolven en borstvoedingsmiddelen van Medela, Ameda en Lansinoh. Wilt u een kolf huren, dan kan deze gratis bij u thuis bezorgd worden. Voor prijzen en informatie neemt u gerust contact met me op.

webdesign © 2009-2015  Kiek a Kiddo | disclaimer