Cursus 'Hart voor Borstvoeding'


Deze cursus is gericht op een goede voorbereiding op het geven van borstvoeding. Meer info over de data en welke onderwerpen er aan bod komen vind je hier: Cursus ‘Hart voor ‘Borstvoeding’.
This course can be done in english. More info and data: Course ‘Heart for Breastfeeding’.

 

Cursus 'Samen Bevallen'


Naast mijn werk als lactatiekundige, geef ik ook de zwangerschapscursus Samen Bevallen. Ik vind het erg leuk om de aanstaande ouders voor te bereiden op de bevalling en de rol van de partner hierin.


Ben je zwanger, dan staan jullie voor een grote verandering, jullie worden ouders. Willen jullie je graag samen voorbereiden op de komst van jullie kindje, meld je dan aan voor de cursus Samen Bevallen.


Tijdens de cursus krijgen jullie veel praktische informatie en leren jullie onder andere de verschillende ademhalingstechnieken die je tijdens de bevalling kunt gebruiken. Na de cursus Samen Bevallen zijn jullie samen een goed team, voorbereid op de bevalling!


Kijk voor meer informatie op de website www.samenbevallen.nl of neem even contact op. Er zijn steeds meer ziektekostenverzekeraars die de zwangerschapscursus of een deel daarvan vergoeden. Vraag je verzekeraar om meer informatie.


webdesign © 2009-2016  Kiek a Kiddo | disclaimer