Even voorstellen


Mijn naam is Ingrid van Lierop en ik woon in Eindhoven. Als kraamverzorgende heb ik 25 jaar lang veel plezier en voldoening gehaald uit het begeleiden van ouders, kort na de geboorte van hun kind. Ook mijn beide kinderen heb ik borstvoeding gegeven. Hierdoor bleef mijn interesse in borstvoeding groeien.


Om mezelf hierin meer te ontwikkelen ben ik in 2006 de opleiding tot lactatiekundige gaan volgen in Utrecht. Daar heb ik mijn kennis enorm uitgebreid. Deze gebruik ik nu om ouders met vragen en/of problemen nog beter te kunnen helpen.


In september 2008 heb ik mijn eigen praktijk, Hart voor Borstvoeding, geopend. Daarnaast werk ik als lactatiekundige in het ziekenhuis. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over borstvoeding, al tijdens de zwangerschap en na de geboorte. Maar ook voor het huren of kopen van een borstkolf en andere borstvoedingsartikelen van Medela, Ameda en Lansinoh.


Het blijft een uitdaging me te ontwikkelen in de zorg rondom moeder, kind en natuurlijk ook de partner. Naast mijn werk als lactatiekundige en zwangerschapsdocente, heb ik in 2016 de opleiding tot geboortespecialist gevolgd. Al deze kennis gebruik ik bij de begeleiden tijdens de zwangerschapscursus Samen Bevallen en het geven van borstvoeding. Meer informatie over wat een geboortespecialist voor u kan betekenen, vindt u op www.degeboortespecialist.nl


Om ook de baby net wat meer aandacht te kunnen geven, ben ik gestart met de opleiding Shantala Babymassage. Wanneer ik als lactatiekundige bij moeders thuis kom, kan ik hen beter ondersteunen bij vragen over bijvoorbeeld het huilen, inbakeren, regelmaat, krampjes en overstrekken van hun kindje, door het aanleren van massage technieken. Meer informatie over Shantala Babymassage vindt u op www.shantala.nl

webdesign © 2009-2016  Kiek a Kiddo | disclaimer